Luxedy

Al bijna 5 jaar actief online

In 2014 startte Dorien Claes haar multi brand webshop Luxedy. De visie was erg simpel: prachtige juwelencollecties verzamelen die luxueus zijn én toch betaalbaar.

Luxedy is gegroeid uit mijn grote passie voor originele juwelen. In het bijzonder heb ik een grote voorliefde voor oorbellen, dat zal snel te merken zijn in de shop. Prioriteit gaat steeds naar Belgische ontwerpers zoals de ontwerpen van Inge Accessori, Laurence Delvallez, Labussé, Miracles by Annelien Coorevits, Silis,…

We streven ernaar om een gevarieerd en snel wisselend aanbod te voorzien met wekelijks nieuwe stuks. De focus lag hierbij oorspronkelijk op juwelen, maar de collectie werd al snel uitgebreid naar kleding, handtassen, sjaals en uurwerken. Wat is er nieuw dit seizoen? Een heuse mama-dochter collectie met kleding én accessoires!

Elke week nieuwe stuks online én in de winkel

Voor het najaar hebben we prachtige kleuren in de nieuwe collecties zoals bordeaux, diepgroen en oker. Dit zijn dé trendkleuren van het seizoen. Combineer deze met een leuke leopard of slangenprint en je bent helemaal mee dit najaar.

Nieuwe winkel

Eind augustus openden we onze eerste winkel in de Heidestatiestraat 76 in Heide. Hier ben je steeds welkom om de allernieuwste items te ontdekken. Ben je nu op zoek naar een outfit voor een feestje, een cadeau voor een vriendin of een geschikte outfit voor jouw werk? We helpen je met plezier verder.

Openingsuren

Maandag 13-18u
Dinsdag 11-18u
Woensdag 11-18u
Donderdag 11-18u
Vrijdag 11-18u
Zaterdag 10-18u

Op de webshop is 24/24 te shoppen!Adres

Heidestatiestraat 76
2920 Kalmthout

Contactinformatie

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®